неділя, 20 листопада 2011 р.

Вибір товару на ринку для продажу

І так. В минулій статті я писав про те, як відкривав свій власний СПД. Наступним важливим кроком стане ТОВАР. Те, без чого Ваш майбутній бізнес приречений. Цей крок можна почати робити одразу після подання заяви на відкриття СПД, часу буде достатньо. По факту задача не така вже і складна. Вибрати щось що є у нашій місцині унікальним та потрібним, знайти прямого постачальника, та встановивши 300% націнку на товар розпочати його продавати! В теорії, все просто, а на практиці ще простіше. Зараз самі все побачите...

Алгоритм щастя

Напишемо алгоритм за допомогою якого навіть повний чайник зможе вибрати товар для свого бізнесу який він буде впарювати продавати наївним покупцям. В подальшому кожен бізнесмен сам зможе модернізувати цей алгоритм побажанню і вийти на все більший рівень професіоналізму. Плюс накопичений первинний капітал дозволить перейти з розряду "впарювати" у розряд дійсно "продавати" та "виробляти".
Я обіцяв алгоритм. Ось він:

  1. Вибрати сайти на яких поставники пропонують свій товар;
  2. Скласти список з товарів які Ви вважаєте є унікальними для Вашого ринку (міста, району, області, країни);
  3. Провести дослідження ринку;
  4. Закупити товар;
  5. Почати його продавати.
Ось такий не складний план який потребує детального уточнення по пунктах з прикладами. Фактично у прикладах я буду давати інформацію по якій можна просто брати і здійснювати!

1. Джерела товару

Першим пунктом йде вибір товару. Точніше не товару, це буде пунктом номер два. Поки що треба знайти де саме вибирати товар. Досить не складно ввести в Гугл фразу "gadgets low price shop free shipping" і одразу відкриється широкий спектр постачальників Гаджетів на пряму з Китаю серед яких Ваша задача лише вибрати ті, які відповідають Вашим потребам. Особливо при виборі постачальників слід звернути увагу на: 
  • Можливість отримати знижку при купівлі товарів оптом (це допоможе коли продажі вийдуть на не поганий рівень);
  • Безкоштовна доставка до Вашого району, країни;
  • Широкий асортимент з постійним оновленням.
Особисто я можу порекомендувати Вам наступні два джерела товарів які безкоштовно доставляють до України товари, мають широкий асортимент:
Найчастіше більш цікаві товари зустрічалися у першому магазині. Але і останній давав цікаві результати.

2. Вибір товарів


Самий цікавий пункт на якому чисельні бізнесмени робили і роблять помилки! Зазвичай самою головною проблемою початківця є його банальна НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ! Але на щастя її легко позбутися (якщо звісно людина достатньо розумна щоб її визнати). Не потрібно "аналізувати" і гадати який товар буде популярним і який почнуть купувати. В жодному разі! Оберіть той товар, який би купили Ви самі! Єдина сфера в який компетентний кожен з нас, так це його спосіб життя. І такий самий спосіб життя мають сотні інших людей. От і виберіть товари такі, які б хотіли купити саме Ви! І якщо з першої закупівлі у Вас не буде бажання декілька нових гаджетів залишити собі значить вибір був зроблений НЕ ВІРНО і прибутків у Вас не буде.
З наведених магазинів у пункті 1, я наведу декілька товарів які б могли зацікавити. Але звісно треба знайти саме Ваші товари! Ті які Вам будуть цікаві.

Як можна побачити перший товар це "Неокуб" який в наших широтах став неймовірно популярний і який продається за велику суму, а другий товар це мишка досить цікавої форми а також без дротова.
Обравши товар який для Вас буде задовольняти не  поспішайте його замовляти. Спершу потрібно провести дослідження ринку. Саме цим ми і будемо робити у наступній статті

Немає коментарів:

Дописати коментар